Με τη νίκη στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Superbet League 2, η Athens Kallithea βρέθηκε μόνη στη 2η θέση της βαθμολογίας. Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Μόρα επικράτησαν 2-0 του Πανιωνίου στο «Ελ Πάσο» και έφτασαν τους 20 βαθμούς. Οι κυανέρυθροι έμειναν στους 17 και στην 4η θέση. Την 3η θέση κρατά η ΑΕΛ, μετά το 3-0 του Σαββάτου (7/11) στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού.
Η Καλλιθέα μείωσε και τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μαρκό, που έχει 26 βαθμούς και περιορίστηκε σε 1-1 με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.
Απέναντι στον Πανιώνιο οι γαλάζιοι βρήκαν δίχτυα με πέναλτι του Μανιά στο 37′ και με σουτ του Μπαουτίστα στο 57′.
Athens Kallithea - Πανιώνιος 2-0
Σκόρερ: 37′ πέναλτι ο Μανιάς, 57′ ο Μπαουτίστα.
Athens Kallithea (Μόρας): Καστράτι, Πρεκατές (60′ λ.τ. Φαϊτάκης), Μλάντεν, Χουχούμης, Αναστασίου, Προβυδάκης (90+1′ Πανάγου), Τζανδάρης, Μπαουτίστα, Κουρφαλίδης (59′ Σταματούλας), Μανιάς (75′ Τσιριγώτης), Ρομό (74′ Βιγιαφάνες).
Πανιώνιος (Φεράντο): Κράνινξ, Αυλωνίτης, Ασλανίδης, Γκαντέλιο (74′ Χριστόπουλος), Βενάρδος, Παυλόπουλος (46′ Μπαϊραμίδης), Λιάσος, Χατζηστραβός (31′ λ.τ. Ντίας), Ταβάρες (74′ Μόρσεϊ), Μούργος (60′ Μάναλης), Σομπρίνο.
Διαιτητής ήταν ο Κατόπης (Σάμου), με βοηθούς τους Κορώνα (Πειραιώς) και Κλεπετσάνη (Κορίνθου). Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Προβυδάκης και Χουχούμης, καθώς και οι Βενάρδος, Σομπρίνο, Λιάσος, Μάναλης και Χριστόπουλος. Κόκκινη κάρτα δεν σημειώθηκε.
Η Μαρκό είχε νέα απώλεια βαθμών, τη δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας στο 1-1 με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Η θεσσαλική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 67′ με τον Δρίτσα. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα με τον Μιούλερ. Παραμένουν αήττητοι και κρατούν διαφορά έξι βαθμών στην κορυφή.
Αναγέννηση Καρδίτσας - Μαρκό 1-1
Σκόρερ: 67′ ο Δρίτσας με σουτ, 72′ ο Μιούλερ με σουτ.
Στο 13′ η προσπάθεια του Μπαρμπόσα σταμάτησε στο δοκάρι του Έξαρχου.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Χαραλαμπίδης): Τσιμόπουλος, Ευαγγέλου, Ουές, Θωμάι, Βιτλής (88′ Βουκαϊλοβιτς), Καραμπάς, Πίντσι, Εντιαγέ (60′ Μολίνας), Φοφανά (74′ Σλιμόν), Δρίτσας, Μπαρμπόσα (87′ Νινίκας).
Μαρκό (Παπαδόπουλος): Έξαρχος, Καστάνιο, Τσάκνης, Σμάλης (46′ Στάμου), Ντέντλερ (68′ Μπουσάι), Φατιόν, Κυριακίδης (68′ Παυλίδης), Σεμπά, Μιούλερ, Μεντόσα, Ελ Αραμπί.
Διαιτητής ο Χατζηπαναγιώτου (Ηπείρου), βοηθοί οι Πριόνας (Εύβοιας) και Πάνου (Φλώρινας). Κίτρινες κάρτες στους Ευαγγέλου και Τσιμόπουλο, καθώς και στους Μιούλερ, Φατιόν και Μπετσίροβιτς. Κόκκινη κάρτα δεν υπήρξε.
Την Κυριακή (8/11) το παιχνίδι του Πύργου με τον ΠΑΟΚ Β΄ εξελίχθηκε σε προσωπική υπόθεση του 19χρονου Πασχάλη Στύλου. Ο νεαρός επιθετικός σημείωσε και τα τέσσερα γκολ του δικεφάλου, στο 27′, στο 30′, στο 45+1′ με πέναλτι και στο 58′, για το εκτός έδρας 4-2. Οι ασπρόμαυροι απομακρύνθηκαν έτσι από τη ζώνη του κινδύνου. Οι γηπεδούχοι είχαν φέρει προσωρινά το σκορ στο 2-2, με πέναλτι του Εραμούσπε στο 34′ και γκολ του Μούσια στο 37′.
Στο Ολυμπιακός Β΄ - Ελλάς Σύρου 2-4, για την ομάδα των Κυκλάδων σκόραραν από δύο φορές οι Μπουλλάρι (22′ με πέναλτι και 90+6′) και Οτσοβέτσι (49′, 59′). Τα γκολ των ερυθρόλευκων πέτυχαν ο Σαντής στο 15′ και ο Μπιλάλ στο 74′.
Νίκη 2-1 στη Χρυσούπολη επί του Νέστου πήρε και ο Αστέρας Τρίπολης Β΄. Το καθοριστικό γκολ σημείωσε ο Κόλα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Νωρίτερα οι Αρκάδες είχαν προηγηθεί στο 40′ με τον Συνολάκη και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 77′ με πέναλτι του Σέα.
Η 10η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (9/11) στις 15:00 με το Ζάκυνθος - Νίκη Βόλου.
Πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Superbet League 2
Σάββατο (7/11): Πανσερραϊκός - Απόλλων Καλαμαριά 2-1. Για τους γηπεδούχους σκόραραν ο Τεϊσέιρα στο 43′ και ο Κωτσόπουλος στο 83′, ενώ στο 66′ ο Αλιατίδης σημείωσε αυτογκόλ.
Πανθρακικός - ΑΕΛ Novibet 0-3 (48′ Καμπετσής, 55′ Γαργάλας, 87′ Νίτσος).
Κυριακή 8/11
Ολυμπιακός Β΄ - Ελλάς Σύρου 2-4. Σαντής 15′, Μπιλάλ 74′. Μπουλλάρι 22′ με πέναλτι και 90+6′ με σουτ, Οτσοβέτσι 49′ και 59′.
Athens Kallithea - Πανιώνιος 2-0 (37′ πέναλτι Μανιάς, 57′ Μπαουτίστα).
Νέστος Χρυσούπολης - Asteras AKTOR Β΄ 1-2. Για τους γηπεδούχους το πέναλτι του Σέα στο 77′, για τους φιλοξενούμενους ο Συνολάκης στο 40′ και ο Κόλα στο 90+3′.
Αναγέννηση Καρδίτσας - Μαρκό 1-1 (67′ Δρίτσας, 72′ Μιούλερ).
Πύργος - ΠΑΟΚ Β΄ 2-4. Εραμούσπε 34′ με πέναλτι και Μούσια 37′ για τους γηπεδούχους. Στύλος 27′, 30′, 45+1′ με πέναλτι και 58′ για τους φιλοξενούμενους.
Δευτέρα 9/11
Ζάκυνθος - Νίκη Βόλου, 15:00.

































